top of page


 

Leg. Psykoterapeut Anna Sundberg

Det behandlande samtalet, oavsett om det handlar om existentiella frågor eller om psykisk ohälsa, är själva fundamentet i min terapiverksamhet. 

Min arbetsmetod vilar på psykodynamisk grund, i en sk.intergrativ form. Det innebär att inslag från olika terapiriktningar kan vävas in i terapin, för att hjälpa dig på bästa sätt. 

 

Kanske behöver du hjälp med att reda upp mer avgränsade problem. Då kan det räcka med några enskilda samtal. Men ibland är livet och hälsan mer krävande än så, då arbetar vi tillsammans under lite längre tid. Hur lång din terapi blir beror på vad du vill och behöver. Vi samtalar om vad som kan vara det bästa för dig. 

Det är viktigt att du känner att jag arbetar med dig för att du ska må bättre och hitta en väg framåt i livet. Du kommer aldrig behöva känna att du lämnas ensam i våra samtal. 

 

På mottagningen i Strängnäs tar jag emot efter överenskommelse, men jag erbjuder även trygga videosamtal och samtal på telefon, vilket fungerar mycket bra för de flesta. Jag använder mig av "Kaddio" för videosamtalen, vilket är godkänt av Socialstyrelsen för bästa sekretess och dessutom är det enkelt att använda med BankId.

Jag tar även emot dig som är i behov av utbildningsterapi, handledning, stödsamtal, rådgivning samt personal- och chefsstöd i ärenden gällande psykisk hälsa.​

Jag har inga krav på remisser och arbetar inte med landstingsavtal, så det går bra att söka kontakt med mig direkt. Enklast gör du det med ett mail eller ett sms. 

bottom of page